Pe terenul din Şos. Gheorghe Ionescu Siseşti nr. 14A se dorește ridicarea unei hale multifuncţionale cu o suprafaţă de circa 1.000 de metri pătraţi. Construcţia va avea parter şi un etaj.
Proiectul de hotărâre pentru aprobarea Planului Urbanistic Zonal aferent terenului din cadrul Staţiunii Băneasa a Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” a fost supus dezbaterii publice pe site-ul Primăriei Capitalei.
La adresa www.pmb.ro se pot depune până la data de 26 iulie a.c. propuneri, sugestii și opinii cu valoare de recomandare, relatează Agerpres.
De asemenea, pentru cei interesaţi există şi posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ. Acest lucru trebuie solicitat, în scris, de către o asociaţie legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituţie publică până la data de 29 august.
Înființat legal în 1921, Institutul „Dr. Ion Cantacuzino” a avut la bază Laboratorul de Medicină Experimentală, creat de renumitul medic la începutul secolului XX, respectiv în anul 1901.
Este vorba de fapt de acel „laborator-uzină”, cum îl numea profesorul Ion Cantacuzino.
Laboratorul a avut misiunea istorică, pusă în slujba umanității, de preparare de seruri și vaccinuri ce au biruit în lupta aspră antiepidemică din timpul celor două mari flageluri – Al Doilea Război Balcanic din 1913 și Primul Război Mondial (1916-1918).
Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.
Da, sunt de acord Aflați mai multe