Newsflash
Cultură

Irina-Margareta Nistor va comenta Premiile Oscar, în direct, pe o platformă online

de Florentina Ionescu - mar. 23 2022
Irina-Margareta Nistor va comenta Premiile Oscar, în direct, pe o platformă online

Criticul de film Irina-Margareta Nistor găzduiește Marea Noapte a Filmului. Gala Premiilor Oscar 2022 va fi transmisă live în limba română, pe o platformă de streaming.

Irina-Margareta Nistor va fi gazda celui mai important eveniment cinematografic la nivel mondial, Gala Premiilor Oscar 2022, transmis în exclusivitate de VOYO, duminică, 28 martie, de la ora 03:00 dimineața, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

Premiile Oscar - VOYO

Oamenii din întreaga lume așteaptă în fiecare an decernarea celor mai importante premii din industria filmului și show-ul grandios de prezentare. Este un moment unic, în care cele mai bune filme, cei mai buni actori și specialiști din cinematografie sunt premiați pentru operele lor. 

American Independent Film Festival va avea loc în aprilie la București și la Cluj 

Gala va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, California, iar VOYO este singura platformă online din România unde poate fi urmărită integral. 

Irina-Margareta Nistor - Premiile Oscar - VOYO

„Voi fi cu voi pe VOYO, live, în noaptea albă a Oscarurilor, în care vom călători printre emoții cinematografice. Vom afla ce actori, filme și specialiști din industrie vor fi premiați, ce actori ar fi meritat să fie nominalizați, ce producții au fost nedreptățite, lista titlurilor care merită văzute, secrete bine păzite ale vedetelor de top și previziunile pentru pariori”, a spus Irina-Margareta Nistor, interpret de film.

VOYO va transmite, în exclusivitate, Gala Premiilor Oscar cu audio original, în limba engleză. Totodată, platforma transmite și varianta comentată live, în limba română, de Irina-Margareta Nistor, care va aduce urmăritorii mai aproape de Premiile Oscar.

„Va fi un eveniment de neratat atât pentru iubitorii de filme, cât și pentru cei care vor să se bucure de un spectacol unic și vor să fie martori ai scrierii istoriei cinematografiei”, promit reprezentanții platformei online.

Nu uitați: în 28 martie, de la 03:00 dimineața, veți trăi emoția unei seri-eveniment: cea de-a 94-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film, transmisă în direct.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe