Newsflash
Internaționale

Innovative Health Initiative caută cercetători și experți în Sănătate

de Florentina Ionescu - feb. 2 2022
Innovative Health Initiative caută cercetători și experți în Sănătate

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării din România a anunțat recent că parteneriatul european „Innovative Health Initiative” este în căutare de cercetători și experți în domeniul Sănătății.

IHI, parteneriatul european „Innovative Health Initiative”, caută cercetători și experți în sănătate pentru a se alătura grupului consultativ, persoane care doresc să-și reprezinte comunitățile științifice în panelul pentru știință și inovare, se arată pe pagina oficială a Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării.  

experti panel sanatate
Foto: Pixabay

Panelul (Science and Innovation Panel – n.red.) va juca un rol semnificativ în stabilirea priorităților IHI și în proiectarea apelurilor. Termenul limită de depunere a candidaturilor este 21 februarie 2022. Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.ihi.europa.eu.

IHI a lansat, astfel, un apel deschis pentru persoanele care vor să se alăture panelului ca reprezentanți ai comunității științifice (4 persoane) sau sectorului mai larg de healthcare, cum ar fi pacienți, profesioniștii din domeniul sănătății și îngrijirilor medicale, instituții de reglementare, etc. (până la 6 persoane).

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe