Newsflash
ACTUALITATE Știri

Conferința SSIMA devine, din 2024, Health Tech Forum

de Florentina Ionescu - mai 9 2024
Conferința SSIMA devine, din 2024, Health Tech Forum

Conferința Internațională de Tehnologie Medicală SSIMA se rebranduiește și își schimbă numele în Health Tech Forum.

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a evenimentului în data de 30 aprilie. Health Tech Forum va avea loc în zilele de 5 și 6 noiembrie la București, la Palatul Parlamentului. Pe site-ul oficial al evenimentului, organizatorii promit că vor reveni cu mai multe detalii în curând. 

Cunoscut anterior ca SSIMA (Summer School on Imaging for Medical Applications, cel mai mare eveniment de profil din Europa de Est, ce a avut până în 2022 șase ediții) Health Tech Forum este locul unde comunitatea medicală de la nivel global se întâlnește sub același acoperiș cu inovatorii din sănătate. Anul acesta, organizatorii invită profesioniștii din domeniul medical să li se alăture la această ediție, care va fi dedicată spitalelor inteligente (Smart Hospitals Edition). 

„SSIMA devine Health Tech Forum, un eveniment pivotal care va reorganiza viitorul medicinei. Tema de anul acesta este despre spitalele inteligente, acolo unde inovația întâlnește îngrijirea acordată pacientului”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului. 

După o ediție incredibilă ce a avut loc în 2022 la Oradea, organizatorii spun că acum este momentul să facă următorul pas, pentru a duce mai departe acest eveniment dedicat tehnologiilor medicale. Astfel, fosta conferință SSIMA (acum cu numele nou de Health Tech Forum) se mută de la Oradea la București, în a doua cea mai mare clădire administrativă din lume: Palatul Parlamentului. 

Citiți și: Elena Ovreiu, organizator al SSIMA, a fost premiată la Congresul SRATI 2023 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe