Newsflash
Industria farmaceutică

Echipa de conducere a RASCI, realeasă pentru un nou mandat

de Dorina Novac - iul. 13 2020
Echipa de conducere a RASCI, realeasă pentru un nou mandat

Asociația Română a Producătorilor de medicamente fără prescripție, suplimente alimentare și dispozitive medicale (RASCI) și-a reales echipa de conducere în cadrul ultimei Adunări Generale.

Potrivit unui comunicta de presă, membrii Asociației au acordat din nou votul lor de încredere, pentru al treilea mandat consecutiv, lui Răzvan Bosinceanu și Iuliei Roșian, care vor ocupa în continuare funcțiile de președinte, respectiv vicepreședinte ai RASCI.

RASCI echipa
Sursă imagine: Pixabay

 

Pe lângă rolul de președinte al Consiliul Director RASCI și membru în Adunarea Generală RASCI, precum și membru în Consiliul Director AESGP, Răzvan Bosinceanu este totodată și Business Development Manager Self Care Romania în cadrul Diviziei de Consumer Health Care a Johnson & Johnson România.

Medic de profesie, cu o experiență de peste 19 ani în industria farmaceutică, a ocupat de-a lungul timpului diverse poziții de conducere în cadrul unor companii reprezentative pe piața farmaceutică din România.

„Realegerea boardului RASCI vine ca o reconfirmare a angajamentului pe care ni l-am asumat încă de la înființarea Asociației și mă bucur că am reușit să contribuim semnificativ la dezvoltarea industriei de self-care din România. (...) Pe parcursul a două mandate am reușit să aducem RASCI mai aproape de obiectivele sale decât ne imaginam posibil într-un timp atât de scurt,” a declarat Răzvan Bosinceanu.

Conform sursei citate, cu o experiență de peste 18 ani în industria farmaceutică, Iulia Roșian este vicepreședinte al Consiliul Director RASCI și membru în Adunarea Generală RASCI, reprezentând totodată compania Sanofi în cadrul Asociației, din poziția de General Manager Consumer Health Care Sanofi România-Moldova.

Citește și: Studiu RASCI: 65% dintre români urmează sfatul medicului

„Prin tot ceea ce întreprindem în RASCI, ne dorim să creștem gradul de responsabilizare și maturizare a consumatorului român, astfel încât acesta să poată distinge între situațiile în care își poate autogestiona starea de sănătate și cele în care este necesară recomandarea unui medic sau farmacist,” a declarat Iulia Roșian.

Reprezentanții RASCI precizează că din echipa de conducere fac parte și Ana-Diana Buru, Regulatory Affairs Lead România, Moldova și Balcani în cadrul GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, Mike Seidel, Country Commercial Lead Bayer Consumer Health România, Bulgaria și Moldova și Ioan Costin Vasilescu, Head of Regulatory & Medical Affairs South East Europe în cadrul companiei Reckitt Benckiser.

Aceștia precizează că toți membrii Consiliului Director RASCI își vor desfășura activitatea în acest rol pentru un mandat de 2 ani. Totodată, Diana Mereu își menține poziția de director executiv al Asociației.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe