Newsflash
ACTUALITATE Știri

InClinic Rahova: Acces la îngrijirea medicală de înaltă calitate pentru pacienți

de Florentina Ionescu - feb. 26 2024
InClinic Rahova: Acces la îngrijirea medicală de înaltă calitate pentru pacienți

Fundația Inovații Sociale Regina Maria a anunțat recent deschiderea celei de-a treia clinici, InClinic Rahova.

Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ către o practică medicală mai echitabilă și accesibilă pentru cât mai mulți membrii ai comunității, deschizând noi perspective în abordarea problemelor de sănătate ale celor mai vulnerabili membri ai societății, se arată într-o informare transmisă redacției. 

Odată cu preluarea InClinic Rahova, Fundația Inovații Sociale Regina Maria va oferi o gamă mult mai largă de specialități și investigații medicale, extinzând astfel accesul la îngrijirea medicală de înaltă calitate atât pentru pacienții neasigurați ai fundației, cât și pentru cei asigurați, dar cu venituri mici, care vor beneficia astfel acum de expertiza medicală și de investigații avansate într-un mediu prietenos și accesibil. 

Clinica din strada Malcoci 2b din București va avea peste 20 de specialități, cele mai multe în contract cu CNAS. Pacienții se pot programa la numărul de telefon 0753.155.255. 

Gamă completă de specialități medicale 

Clinica InClinic Rahova devine astfel cea mai mare și cea mai recentă adiție la rețeaua Fundației Inovații Sociale Regina Maria, oferind o gamă completă de specialități medicale pentru a răspunde nevoilor diverse ale comunității. 

De la cardiologie și kinetoterapie, până la psihiatrie, clinica se angajează să ofere îngrijire medicală de înaltă calitate tuturor pacienților, inclusiv celor defavorizați din punct de vedere financiar. 

Achiziționând această clinică în Rahova, un cartier dens populat cu probleme sociale și medicale semnificative, Fundația Inovații Sociale Regina Maria își asumă responsabilitatea de a servi comunitățile care au cel mai mare nevoie de îngrijire medicală adecvată. Acest gest subliniază angajamentul continuu al fundației de a aduce schimbări pozitive în comunitate.

„Fundația Inovații Sociale Regina Maria reprezintă un pilon de susținere pentru cei mai vulnerabili membri ai societății, oferind nu doar îngrijire medicală, ci și speranță și sprijin în momente dificile. Extinderea rețelei de policlinici sociale nu face decât să întărească această misiune nobilă și să deschidă noi oportunități pentru îmbunătățirea sănătății și bunăstării comunității noastre”, au transmis reprezentanții. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe