Newsflash
ACTUALITATE Știri

Fundația Inovații Sociale Regina Maria, primul ONG cu o rețea de policlinici sociale

de L. Budin - feb. 19 2024
Fundația Inovații Sociale Regina Maria, primul ONG cu o rețea de policlinici sociale

Dr. Wargha Enayati, președintele Fundației Inovatii Sociale Regina Maria, anunță extinderea rețelei sale de policlinici sociale prin achiziționarea majoritară a celei de-a treia clinici din București.

Această achiziție reprezintă o premieră în peisajul serviciilor medicale si al ONG-urilor din România, consolidând prima rețea de policlinici sociale unde au acces și persoanele cu venituri mici dar cu nevoi medicale mari, se arată într-un comunicat. 

Unul dintre obiectivele noii clinici este de a atrage și medici din toate specialitățile, inclusiv in contractare cu CNAS, care sa ofere asistența medicală necesară tuturor categoriilor de pacienți. Un avantaj al acestei clinici, dar și al întregii rețele de policlinici ce aparține Fundației Inovații Sociale Regina Maria, este de a susține pacienții din categoriile defavorizate și cu sprijinul pacienților plătitori. 

Prin achiziția a 51% acțiuni în noua clinică, fundația doctorului Wargha Enayati intră într-un parteneriat cu Cristina Bâtlan, colega sa din emisiunea „Imperiul Leilor”. Expertiza dr. Wargha Enayati în domeniul fuziunilor și achizițiilor din sectorul serviciilor medicale începând cu crearea și dezvoltarea primei rețele de policlinici și spitale din România acum 28 de ani, este binecunoscută. Acest parteneriat nou format aduce împreună o vastă experiență de 13 ani în domeniul medical al Fundației și expertiza de business a familiei Bâtlan, completate de viziunea inovatoare a doctorului Wargha Enayati.

Din dragoste pentru oameni am ales mereu proiecte care să schimbe și să aibă impact asupra comunității. Munca dedicată a echipei Fundației Inovații Sociale Regina Maria nu doar că reflectă nobilă lor misiune, ci și răspunde la nevoile urgente ale celor mai vulnerabili membri ai societății. Am ales pentru a treia clinică să întru în parteneriat cu prietena mea Cristina Bâtlan tocmai pentru că știam că și ea împărtășește aceeași viziune de servire și ajutor a oamenilor care, în general, primesc prea puțin din partea societății. Sunt entuziasmat de acest nou proiect și aștept cu drag pacienții să se alăture acestui proiect special”, a declarat dr. Wargha Enayati, președintele Fundației Inovații Sociale Regina Maria, fondator Enayati Medical City și al Rețelei private Regina Maria. 

 

InClinic Rahova, cea mai mare clinică a Fundației

Prin această achiziție, InClinic Rahova devine cea de-a treia și cea mai mare clinică a Fundației Inovatii Sociale Regina Maria, marcând o nouă etapă în furnizarea de îngrijire medicală de calitate pentru comunitate. Clinica din Rahova a Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria are o suprafață de 1.100 de metri pătrați și este bine amenajată, ceea ce o face o investiție valoroasă.

Această noua adiție la rețeaua Fundației Inovații Sociale Regina Maria a fost motivată si de interesul strategic de extindere in zona Rahova, care este un cartier dens populat și cu probleme mari sociale și medicale.

 

Ce specialități medicale se oferă

Clinica va oferi o gamă largă de specialități medicale pentru a răspunde nevoilor diverse ale comunității, printre care se numără: Cardiologie, Medicină Internă, Ginecologie, Neurologie, EMG, Dermatologie, Chirurgie generală, Pediatrie, Psihologie, ORL, Ortopedie, Gastroenterologie, Terapia durerii, Reumatologie, Urologie, Diabetologie, Oftalmologie, Endocrinologie, Kinetoterapie, Medicină de Familie și Geriatrie. 

Accesul la servicii medicale este oferit tuturor categoriilor de pacienți, pe modelul implementat cu succes la Clinica Sala Palatului, incluzând pacienți cu plată, pacienți asigurați și în curând pacienți neasigurați. 

InClinic Rahova este situată pe str. Malcoci 2B, etaj 1, sector 5, București, iar pentru programări se poate suna la 0723.155.255. 

 

Despre Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Fundația Inovatii Sociale Regina Maria este o organizație non-profit dedicată îmbunătățirii accesului la serviciile medicale de calitate pentru toți, indiferent de situația financiară. Cu o experiență solidă în furnizarea de îngrijire medicală și un angajament ferm față de comunitate, Fundația lucrează în permanență pentru a aduce schimbări pozitive în sistemul de sănătate românesc. 

Fundația Inovații Sociale Regina Maria deține in prezent trei policlinici sociale, trei centre educaționale, un centru medical mobil ce a oferit sprijin sutelor de refugiați ucraineni în ultimii doi ani.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe