Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  LIFESTYLE  »  Hi-tech & Gadgets

In vitro – o nouă rubrică, dar şi o invitaţie

Viața Medicală
Dr. Mihaela GHERGHICEANU vineri, 22 octombrie 2010
Viața Medicală
Acad. Laurenţiu M. POPESCU vineri, 22 octombrie 2010

   Sub acest titlu, lansăm o nouă rubrică, prin care ne propunem să (re)aducem în atenţia cititorilor noştri importanţa laboratorului, a pre- şi paraclinicului. Plecând de la ideea că „o imagine valorează cât o mie de cuvinte“, noua rubrică va prezenta diverse preparate originale – de Histologie, Microbiologie, Medicină celulară şi moleculară, Anatomie patologică, Medicină de laborator, Hematologie etc. – însoţite de un scurt text explicativ. Adresăm, pe această cale, o invitaţie tuturor profesioniştilor din acest atât de vast domeniu, să contribuie direct la creşterea vizibilităţii laboratorului (altminteri cu o bogată şi valoroasă tradiţie) în rândul comunităţii medicale româneşti. La debut, telocitele. (...)
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC