Newsflash
Diverse Știri

Frappé-ul sărbătorește 66 de ani de existență

Frappé-ul  sărbătorește 66 de ani de existență

Cafeaua instant frappé este una dintre cele mai iubite și mai populare rețete de cafea rece, răcorind oamenii de 66 de ani.

Frappé-ul este una dintre cele mai populare și iubite rețete de cafea rece, răcorind consumatorii din întreaga lume de 66 de ani, atât în cafenele, cât și acasă. Un fapt mai puțin cunoscut este că băutura a fost inventată întâmplător, de către un angajat Nestlé din Salonic, în septembrie 1957, devenind între timp un produs emblematic datorită mărcii NESCAFÉ® și a inovațiilor constante. 

În România, NESCAFÉ® Frappe a fost lansat în 1995, iar de atunci variantele NESCAFÉ® de cafea rece au evoluat și s-au diversificat de la an la an, ca să răspundă nevoilor iubitorilor de cafea. Aceștia pot savura acasă rețeta originală cu NESCAFÉ® Brasero®, care păstrează gustul bogat de cafea și pot prepara rapid și ușor NESCAFÉ® 3in1 Frappé, o cafea răcoritoare oriunde și oricând. 

Cafeaua a devenit în ultimii ani un produs de la care consumatorii așteaptă mai mult decât o doză de energie: este liant social, sursă de inspirație și un teritoriu creativ al gusturilor. În timp, observăm o deschidere tot mai mare către noi arome și gusturi din partea iubitorilor de cafea, mai ales a tinerilor. Pentru ei s-a lansat ediția limitată NESCAFÉ® 3in1 Frappé Choco. Noul produs este un mix de cafea rece și savuroasă, cu gust delicios de ciocolată, ușor de preparat, oriunde și oricând. NESCAFÉ® 3in1 Frappé  este cafeaua rece și savuroasă a verii, cu care poți să te răcorești și să reiei distracția. 

În vara aceasta, până pe 31 august, iubitorii NESCAFÉ® au ocazia de a explora nu doar gusturi, ci și teritorii noi, participând la promoția națională „Răcorește-te cu premiile NESCAFÉ”. Premiile mari sunt trei vacanțe în Grecia, care oferă ocazia de a descoperi locul unde a fost inventat NESCAFÉ® Frappé. 

„Suntem mândri de faptul că NESCAFÉ® Frappé este o inovație marca Nestlé, care și-a lăsat amprenta asupra preferințelor iubitorilor de cafea și a setat noi obiceiuri de consum. An de an încurajăm și inspirăm explorarea cafelei reci, prin  lansarea de noi arome în gama NESCAFÉ® 3in1 Frappé si venind cu noi rețete delicioase preparate cu NESCAFÉ® Brasero . În plus, vara aceasta, oferim consumatorilor de cafea solubilă NESCAFÉ® șansa de a câștiga una dintre cele trei vacanțe  în Grecia, locul în care a fost inventat NESCAFÉ® Frappé” și în general, o destinație preferată în vacanța de sezon estival”, spune Ramona Hărătău, Coffee Mixes Business Lead SEE,  Nestlé.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe