Newsflash
Imagine campanie proprie
Știri

Dr. Cătălin Cîrstoveanu a vizitat secțiile de copii ale SCJU Arad

de Florentina Ionescu - iun. 30 2021
Dr. Cătălin Cîrstoveanu a vizitat secțiile de copii ale SCJU Arad

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad au oferit mai multe detalii despre vizita pe care a făcut-o luni șeful secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți de la Spitalul „Marie Curie” din Capitală.

Dr. Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți de la Spitalul „Marie Curie” din București, a vizitat în 28 iunie secțiile de copii ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. 

catalin Cîrstoveanu
Dr. Cătălin Cîrstoveanu, al treilea din stânga. 

„Dr. Cîrstoveanu a  implementat un sistem care centralizează informațiile medicale clinice și tehnice, în timp real, pentru fiecare pacient în parte! Medicul ne-a împărtășit despre experiența lui, în urmă cu două săptămâni, când directorul medical al SCJU Arad, dr. Lenuța Timiș împreună cu Anamaria Popa, președintele Asociației Cetatea Voluntarilor Arad l-au vizitat la București. Astăzi (n.red. – luni) s-au pus bazele unei colaborări frumoase, între dl. dr. Cîrstoveanu și spital, în parteneriat cu Asociația Cetatea Voluntarilor și cu autoritățile locale și județene, parteneriat ce va aduce un plus valoare instituției medicale arădene!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. 

catalin Cîrstoveanu2

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe