Newsflash
Știri

Curs postuniversitar de ecocardiografie transesofagiană, la UMF Cluj-Napoca

de Dorina Novac - apr. 3 2023
Curs postuniversitar de ecocardiografie transesofagiană, la UMF Cluj-Napoca

UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a organizat, în perioada 13-24 martie, cursul postuniversitar de ecocardiografie transesofagiană, desfășurat la Clinica de Cardiologie a Institutului Inimii „Niculae Stăncioiu”.

Cursanții au avut oportunitatea să asiste la ecocardiografiile transesofagiene efectuate în cadrul secțiilor de cardiologie de către medicii primari cardiologi, colabolatori la curs, cu o vastă experiență în domeniul imagisticii cardiace.

curs UMF Cluj

Citește și: UMF Cluj-Napoca: Curs de inițiere în chirurgia laparoscopică

„Au avut loc, de asemenea, stagii de inițiere în manipularea sondei transesofagiene și obținerea imaginilor pe simulatorul Life Sim. Informațiile practice și sesiunile de hands on au fost însoțite de cursuri teoretice actualizate și cu o imagistică impresionantă, care a acoperit o patologie cardiacă vastă”, au precizat, într-o postare pe Facebook, reprezentanții Universității de Medicină și Farmacie (UMF) „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

curs Cluj

Cursul a fost coordonat de dr. Adela Șerban (Clinica de Cardiologie, Institutul Inimii) și de prof. dr. Dana Pop (Clinica de Cardiologie, Spitalul Clinic de Recuperare).

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe