Newsflash
ACTUALITATE Internaționale

Cum a descoperit actrița Christina Applegate că are scleroză multiplă

de Florentina Ionescu - dec. 4 2023
Cum a descoperit actrița Christina Applegate că are scleroză multiplă

O prietenă de-ale actriței a observat simptomele și a încurajat-o pe Christina Applegate să își facă investigații medicale. În urma lor a aflat că suferă de scleroză multiplă.

Actrița Selma Blair a încurajat-o pe Christina Applegate să își facă un RMN, după ce a observat simptome de scleroză multiplă la prietena sa, scrie www.instyle.com. 

Christina Applegate și Selma Blair sunt prietene de mulți ani, iar la un moment dat au descoperit că au același diagnostic: ambele se luptă cu scleroza multiplă. De fapt, Selma Blair, care a fost diagnosticată în 2018, este cea care a observat simptomele incipiente ale prietenei sale, când copii lor se jucau împreună, în timpul unei vizite. 

„I-am observat simptomele când se afla la noi în vizită. Așa că i-am spus că trebuie să își facă un RMN. Ceea ce a și făcut”, a povestit Selma Blair pentru revista „People”. 

Mai târziu, în 2021, Christina Applegate (cunoscută mai ales pentru rolul ei din „Familia Bundy”) a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Iar cele două s-au sprijinit reciproc în toată această perioadă. 

„Ne întrebăm tot timpul una pe cealaltă ce mai facem. Locuim chiar una lângă alta. Copiii noștri erau cei mai buni prieteni. Este incredibil că una dintre cele mai apropiate persoane are aceeași boală aparent incurabilă ca și tine. A fost o perioadă destul de ciudată”, a povestit Selma Blair despre prietena sa. 


Notă autor:

Sursa foto: https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Christina_Applegate#/media/File:Christina_Applegate_2014_Comic_Con.jpg

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe