Newsflash
Cultură

Orologiul imperfect

de - iun. 26 2015
Orologiul imperfect

    Nimic despre medici sau medicină, dar numărul 39 al revistei Plai străbun aduce în faţa cititorilor destine de români care, prin arta şi munca lor, indiferent cum manifestată, înseamnă ceva pentru societate. Astfel, este demn de citit un interviu dat Marucăi Pivniceru de Alice Mavrodin, muzicolog premiat de Academia Română pentru analiza laitmotivelor din opera „Amurgul zeilor“ de Wagner, care prezintă un ciclu de emisiuni despre Verdi şi Wagner ca vieţi paralele şi care, ca ,,să încerce marea cu degetul“, cum declară, va învăţa limba egipteană. Urmăriţi de „Fantoma de la operă“, care se joacă la Teatrul de operetă şi musical din Bucureşti, privim câteva „Picturi ce îmblânzesc iarna“ şi, pentru că tot am trecut de Paşte, citim, spre ştiinţa noastră, „Legendele populare româneşti pascale“. La sfârşit, facem un salt de secundă, cum se întâmplă cu Pământul nostru, care nu este un orologiu perfect, după cum scrie Magda Stavinschi, astronom. (Constanţa Marinescu)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe