Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

O poveste despre devenire

Viața Medicală
Dunia CRISTESCU vineri, 12 octombrie 2018
    Până la 21 octombrie, la Cercul Militar Național, are loc expoziția de pictură „Ichthys”. Lucrările sunt semnate de dr. Elena Demetrescu, iar vernisajul a avut loc marți, 9 octombrie. Curatorul expoziției, deschisă zilnic între orele 11–19, este istoricul de artă Emilia Cernaianu. Pictorița Elena Demetrescu este un artist al căutărilor. Căutările ei relevă vis și evoluție, aspirație și creștere organică, un travaliu proteic cu un singur scop: decelarea sinelui.
    Expozița „Ichthys” prezintă 17 visuri, plăsmuiri cvasi-onirice, care se pot descifra numai parcurgându-le pe toate împreună, întrucât ele încheagă o narație despre devenire.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.