Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Greşiţi, domnule Cristoiu!

Viața Medicală
Dr. Eugenia GROSU-POPESCU vineri, 11 septembrie 2009

Madonna şi praful. Madonna şi huiduielile. Maestrul crede că huiduielile au fost bine-venite. Adică binemeritate. Pentru că Madonna ne-a făcut discriminatori de romi. (...)

   Există însă şi contraargumente. Să luăm pe rând lucrurile. Foarte puţini au fost cei care în acele zile să nu fi avut înscris în fondul lor principal de cuvinte numele Madonnei. Amatori şi neamatori de spectacole ample şi dive cu dichis, cunoscători sau necunoscători de muzică pop, cei cu glas şi cei fără glas, afonii se succedau în valuri pe micul ecran – cu facilitatori autohtoni din belşug – ca să elogieze, să explice sau să denigreze prezenţa, comportamentul şi prestaţia divei.
   Telespectatorul indiferent putea, aşadar, să afle:
   O femeie a cărei vârstă biologică ascundea cu succes vârsta ei cronologică, fără obişnuitul aport, substanţial, al machiajului, era o apariţie scandaloasă, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Primul ei delict era aşadar delictul de tinereţe. Obţinută printr-o mai aprofundată sau mai puţin aprofundată cunoaştere de sine şi pe bază de voinţă. Demonstrată, aceasta din urmă, printr-o incredibilă disciplină şi capacitate de efort. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.


  

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC