Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Divertisment cu „pierduţi“

Viața Medicală
Dr. Eugenia GROSU-POPESCU vineri, 20 august 2010

   La început apar chemări originale, gen: „Cel mai mişto show al verii! La Canal D!“. Şi minimalizarea: „România e oraşul tău“. După oarecari aşteptări publicitare apare mutra sobru-acră a lui Andrei Gheorghe cu dezacordul „Decizia şi argumentaţia se face faţă în faţă“. Două echipe, una în albastru, dungi şi bretele, alta în verde, dungi şi bretele, vor s-o dea afară de undeva pe Denisa care, în faţa camerelor, declară: „Sânteţi nişte colegi, cei mai buni pe care-i puteam nimeri.“ (în DOOM s-ar spune „sunteţi“ iar „nimeritul“ poate fi riscant – dar acesta e un „reality show“ şi realitatea, desigur, e o fascinantă „nimereală“). (...)

 

   Deducem – şi titlul înscris pe ecran confirmă – că este vorba despre unii „pierduţi în Panama“. Că nu-i decât o „reluare“, fiind vacanţă.
   Echipa debutanţilor, albastră, pleacă. Ceilalţi stau şi cugetă. Sunt îndemnaţi să judece corect. Pentru că mai e cineva care „trebuie gonit”, nu doar Denisa. De ales între ei doi, care să fie expulzat din echipă. Ea crede că el, pentru că „bunul“ coleg e cel care „nu mai rezistă fizic şi psihic“, chiar dacă a avut şi ea probleme „din pricina lipsei mâncării“. Dintr-un Olimp imaginar, moderatorul tună: „Aspiranţilor! Cântăriţi binele, răul şi folosul!”. (Numele „folosului“ va fi Denisa, căreia i se spune: „Felicitări. Du-te pe insulă. Colegii te aşteaptă. E o noapte grea. Odihneşte-te. Mâine războiul începe din nou!) (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.