Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  CULTURĂ  »  Cultură

DESPRE FACTORI DE PREDICŢIE ŞI BIOMARKERI ÎN CARDIOLOGIE

Viața Medicală
Dr. Cătălina PANAITESCU vineri, 12 februarie 2010

Apărut spre finele anului trecut, numărul 4, volumul 4 al ediţiei în limba română a revistei JOURNAL OF THE AMERICAN COLLEGE OF CARDIOLOGY (JACC) începe cu un articol de referinţă privind Angina microvasculară şi eterna dilemă a pacienţilor cu durere toracică şi coronare normale angiografic. Autorul, dr. R. O. Cannon III, de la National Heart, Lung and Blood Institute din Bethesda, Maryland, citează rezultatele mai multor studii efectuate asupra acestei categorii de pacienţi (predominant femei între 40 şi 50 de ani, cu durere severă, invalidantă şi răspuns inconstant la terapia antiischemică uzuală) şi, în absenţa unui consens asupra fiziopatologiei şi a strategiilor de diagnostic şi tratament, sugerează câteva direcţii viitoare de cercetare. (...)

Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 de lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC