Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Cerul are limite?

Viața Medicală
M. D. joi, 3 octombrie 2013
   Din 27 septembrie, în cinematografele din România va rula primul lungmetraj semnat de regizorul Igor Cobileanski, din Republica Moldova, La limita de jos a cerului. Nu ştim de ce Cornel Porumboiu, semnatarul scenariului original, a renunţat la acest  proiect, dar, în noile condiţii, acţiunea a fost mutată din Vaslui la Orhei. Viorel (Igor Babiac), Gâscă (Sergiu Voloc) şi Maria (Ela Ionescu) sunt personajele principale, într-o lume cenuşie, în care sunt normale traficul de droguri, furtul de maşini, violenţa, înşelătoria, dar şi zborul cu deltaplanul. Ce şi cât îţi este permis să faci în numele iubirii? Veţi afla poate vizionând filmul. Premiera mondială a avut loc în această vară, la Festivalul Internaţional de Film de la Karlovy Vary, în competiţia „East of the West“. Urmează şi alte festivaluri.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC