Ultimele zile ale anului 2010 au atras melomanii în sălile de spectacol pentru a asista la ceea ce se aşteptau să fie evenimente aparte, care să le readucă „starea de bine“ măcar pentru câteva ore – dacă a fost aşa sau nu, rămâne ca fiecare dintre ei să decidă, părerile fiind extrem de împărţite. (...)"> Angela Gheorghiu şi prietenii săi - Viața Medicală
Newsflash
Cultură

Angela Gheorghiu şi prietenii săi

de Anca FLOREA - ian. 14 2011
Angela Gheorghiu şi prietenii săi

    Ultimele zile ale anului 2010 au atras melomanii în sălile de spectacol pentru a asista la ceea ce se aşteptau să fie evenimente aparte, care să le readucă „starea de bine“ măcar pentru câteva ore – dacă a fost aşa sau nu, rămâne ca fiecare dintre ei să decidă, părerile fiind extrem de împărţite. (...)

    Ultimele zile ale anului 2010 au atras melomanii în sălile de spectacol pentru a asista la ceea ce se aşteptau să fie evenimente aparte, care să le readucă „starea de bine“ măcar pentru câteva ore – dacă a fost aşa sau nu, rămâne ca fiecare dintre ei să decidă, părerile fiind extrem de împărţite.
   Spre exemplu, după tentativa eşuată de a organiza un concert cu o anumită structură la sala Radio, programul prin care Angela Gheorghiu a dorit să marcheze primirea înaltei distincţii „Steaua României“ în grad de Comandor s-a „mutat“ la Teatrul Naţional din Bucureşti, intenţia sa fiind de a-i aduce pe scenă pe vechii săi prieteni din studenţie, alături de recenţii săi colaboratori în diverse producţii din lume, dar şi de actori care încă din 2009 s-au dovedit admiratori ai celebrei noastre soprane. Astfel, sub un generic ca o supremă plecăciune în faţa unei dive – „Angela, te iubim!“ –, gazda şi prezentatorul Ion Caramitru i-a anunţat, rând pe rând, pe interpreţi, oferind publicului şi câteva repere din activitatea lor artistică, multe hiperbolizate (deşi directorul TNB a considerat că din modestie nu a menţionat decât… o mică parte), într-o defilare a soliştilor care au cântat doar câte o arie. După fragmentul din suita Arleziana de Bizet, abordat de Orchestra Simfonică Bucureşti sub bagheta apreciatului Tiberiu Soare, ansamblul (care a sunat sub orice critică, deşi era alcătuit din instrumentişti profesionişti) a acompaniat invitaţi. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe