Newsflash
Știri

Covasna: programul centrelor de vaccinare împotriva COVID-19 a fost redus

de Florentina Ionescu - mar. 14 2022
Covasna: programul centrelor de vaccinare împotriva COVID-19 a fost redus

Centrele de vaccinare anti-COVID din Covasna au program redus de funcționare, iar unele au fost închise, informează autoritățile.

Toate cele cinci centre de testare gratuită COVID-19 din judeţul Covasna şi-au suspendat activitatea, iar programul centrelor de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 a fost redus pe fondul interesului scăzut manifestat de populaţie, scrie AGERPRES, care citează Instituţia Prefectului. 

falsa-vaccinare1

Astfel, începând din 14 martie, centrul de vaccinare aflat pe strada Daliei din Sfântu Gheorghe nu va mai avea program zilnic, ci va funcţiona cu o singură linie în zilele de luni, miercuri şi vineri între orele 15:00-19:00.

Centrul de vaccinare aflat în incinta Sălii Polivalente din Târgu Secuiesc va fi deschis în fiecare zi de luni între orele 8:00-14:00 iar cel de la Casa Orăşenească de Cultură din staţiunea Covasna între orele 15:00-21:00.

Totodată, centrul de vaccinare de la Căminul Cultural Brădet, Întorsura Buzăului, va avea program în fiecare zi de miercuri între orele 14,00-19,00 iar cel din oraşul Baraolt, joi între orele 8:00-14:00.

Testarea COVID-19 a fost suspendată în toate cele cinci centre, nefiind cerere din partea populaţiei.

De la începutul campaniei de vaccinare, în judeţul Covasna au fost administrate 121.964 de doze, din care 42.542 în rapel şi 16.426 vaccinuri într-o singură doză, iar 16.513 de persoane au făcut şi doza a treia.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe