Newsflash
REUNIUNI

Congresul SRP are loc în online, între 4 și 8 noiembrie

de Florentina Ionescu - oct. 29 2020
Congresul SRP are loc în online, între 4 și 8 noiembrie

Societatea Română de Pneumologie a anunțat că în perioada 4-8 noiembrie 2020 va avea loc cel de-al 26-lea Congres Naţional al Societăţii Române de Pneumologie. Evenimentul va avea loc în premieră în mediul online online.

Potrivit anunțului făcut pe o rețea de socializare, tema centrală a ediţiei de anul acesta a Congresului este Pneumologia: provocări şi interdisciplinaritate. Cei interesați își pot rezerva un loc virtual acum. Pentru înscriere accesați acest link.

congres SRP

Congresul SRP 2020 este în proces de creditare și va fi creditat de către Colegiul Medicilor din România (pentru medici) și Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (pentru asistenți), mai precizează reprezentanții Societății Române de Pneumologie (SRP).

V-ar putea interesa și: Încep conferințele grupurilor de lucru din SRP

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe