Newsflash
ACTUALITATE EDUCAȚIE Știri

Workshop de Bronhologie Intervențională Integrată

de Florentina Ionescu - iul. 7 2023
Workshop de Bronhologie Intervențională Integrată

Până la 15 iulie vă puteți înscrie la un workshop de Bronhologie Intervențională Integrată, anunță reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor și Societatea Română de Pneumologie, în parteneriat cu Facultatea de Medicină din cadrul Universității din Oradea și Departamentul pentru Situații de Urgență, organizează workshopul de Bronhologie Intervențională Integrată. Acesta va avea loc în Amfiteatrul și sălile de simulare ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor, în perioada 21-22 iulie 2023, se arată pe o rețea socială

Workshopul întrunește 6 specialități medicale: bronhologie, pneumologie, ATI, medicină de urgență, anatomie patologică, oncologie. El cuprinde, de asemenea, partea de asistență medicală. 

Vor fi explorate cele mai bune practici în ceea ce privește bronhoscopia intervențională, anestezia asociată acesteia, calitatea materialului bioptic prelevat, perspective oncologice și alte aspecte practice relevante în activitatea bronhologică. 

Înscrierile se pot face până în data de 15 iulie 2023 inclusiv, la adresa de email pneumo1@scmo.ro, persana de contact fiind dr. Alin Suciu. Evenimentul este gratuit și creditat de Colegiul Medicilor din România. 


Notă autor:

Sursa foto: https://www.facebook.com/SCJUBH/

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe