Newsflash
ACTUALITATE REUNIUNI Știri

Conferința „Zilele medicale Dr. Mircia Iorga” se va desfășura în decembrie

de Florentina Ionescu - nov. 13 2023
Conferința „Zilele medicale Dr. Mircia Iorga” se va desfășura în decembrie

Asociația Medicilor de Familie București – Ilfov invită medicii de familie la o nouă ediție a Conferinței „Zilele Medicale Dr. Mircia Iorga”, ce va avea loc în mediul online.

Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov (AMF-B) și Patronatul Medicilor de Familie București-Ilfov (PMFB) au deosebita plăcere să vă invite la Conferința „Zilele medicale Dr. Mirciea Iorga” – Medicul de familie – practician și manager, care se va desfăşura în perioada 7-9 de decembrie 2023, în mediul online. 

Ca în fiecare an, evenimentul îşi propune să aducă în prim-plan teme ştiinţifice interesante, adaptate momentului, dar şi specialităţii Medicina Familiei, alături de subiecte patronale de actualitate, prezentate într-un mod cât mai atractiv, care să stârnească interesul medicilor de familie. 

Vor fi prezentări specifice practicienilor din medicina de familie, la fel de interesante ca la edițiile precedente, cu sesiuni interactive, cazuri clinice şi invitaţi de calibru. 

„Totodată, ne vom strădui să fim vocea tuturor colegilor aflați la început de drum, dar şi liantul celor care rămân în această profesie nobilă. Vă așteptăm cu bucurie să participați alături de noi!”, au transmis dr. Sandra Alexiu, președinte AMF-B, și dr. Mihnea Stroe, președinte PMFB. 

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook dedicată evenimentului: https://fb.me/e/3asaySEq5.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe