Newsflash
ACTUALITATE REUNIUNI Știri

Dr. Sandra Alexiu prezintă noutățile de la Conferinţa „Zilele medicale Dr. Mircia Iorga”

de Florentina Ionescu - nov. 30 2023
Dr. Sandra Alexiu prezintă noutățile de la Conferinţa „Zilele medicale Dr. Mircia Iorga”

Preşedintele Asociației Medicilor de Familie București – Ilfov vine cu informații noi despre ediția din decembrie a Conferinței „Zilele medicale Dr. Mircia Iorga”.

Schimbări importante au loc în acest moment în viața profesională a medicilor de familie din țara noastră, subliniază medicul Sandra Alexiu: 

„Din decembrie, o nouă listă de vaccinuri este disponibilă pentru compensare, principalii prescriptori fiind noi, medicii de familie. Contractul-cadru are tipuri noi de servicii, care deși încă nu sunt armonizate cu sistemul informatic, nefiind validate, în timp vor îmbunătăți starea pacienților noștri cronici.” 

S-a redus apetitul pentru întâlnirea în conferințe în săli

O nouă politică fiscală îi va afecta profund pe medicii de familie de anul viitor și va fi necesar să se acomodeze și cu sistemul e-factura, a punctat președintele AMF-B: 

„Toate acestea și multe alte teme interesante vă așteaptă în ultima ediției a Conferinței MFPM. Din păcate pandemia, dar și oferta mult prea mare de evenimente medicale ne-a redus apetitul pentru întâlnirea în conferințe în săli. De aceea, în această lună decembrie încheiem un capitol important din viața noastră... În anii din urmă ne întâlneam în decembrie cu spiritul de sărbătoare și ne bucuram împreună la bal. Noua normalitate ne-a luat această bucurie. Încheiem în acest decembrie periplul medico-managerial și ne vom îndrepta către alte proiecte, adaptate vremurilor.” 

Ultima ediție din acest an a Conferinței „Medicul de familie - practician și manager” va avea loc între 7 și 9 decembrie în mediul online. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe