Newsflash
ACTUALITATE Știri

Conferința „Tehnologia & iHealth în medicina secolului XXI” va avea loc în perioada 17-19 aprilie

de Magdalena Tănăsescu - mar. 19 2024
Conferința „Tehnologia & iHealth în medicina secolului XXI” va avea loc în perioada 17-19 aprilie

UMFST G.E. Palade Târgu Mureș și Academia de Științe Medicale organizează, în perioada 17-19 aprilie, la Târgu Mureș, a doua ediție a Conferinței naționale „Tehnologia & iHealth în medicina secolului XXI”.

Conferința, care se va bucura de participare internațională, are caracter pluridisciplinar și se adresează medicilor specialiști, specialiștilor din domeniul IT și din domeniul ingineriei medicale, bioinformaticienilor, biochimiștilor și bioinginerilor. 

„Secțiunile evenimentului științific cuprind, printre altele: chirurgie generală, toracică și oncologică; chirurgie vasculară și chirurgie cardiovasculară; cardiologie; pneumologie și medicina muncii; gastroenterologie și hepatologie; neurologie și neurochirurgie; urologie și nefrologie; oftalmologie; ORL și chirurgie oro-maxilo-facială”, se menționează într-un comunicat al organizatorilor.

De asemenea, în cadrul conferinței se va discuta și despre obstetrică și ginecologie, neonatologie, medicină internă, dermatologie și alergologie, boli infecțioase, microbiologie și virusologie, diabet, nutriție și boli metabolice.

Evenimentul va avea loc în spațiile UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, mai multe informații despre lectori fiind disponibile pe site-ul: https://tehnologie-medicina.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe