Newsflash
OPINII

Conferinţa Colegiului Medicilor din Municipiul București

de Biroul executiv CMMB - mar. 26 2021
Conferinţa Colegiului Medicilor din Municipiul București

Cel mai amplu eveniment știinţific anual organizat de CMMB, ajuns anul acesta la ediţia a noua, se va desfășura exclusiv online, în perioada 21-24 aprilie 2021.

Macheta 2Ne-am bucurat să constatăm că medicii din municipiul București au fost alături de Colegiul Medicilor din Municipiul București (CMMB) și au participat de fiecare dată în număr din ce în ce mai mare la conferinţa anuală. Ne propunem și în acest an să menţinem domeniile de interes pentru medicii din București.

Cursul de comunicare a devenit o tradiţie a conferinţei anuale a CMMB și va deschide și în acest an lucrările acesteia. După mai mult de un an de pandemie, perioadă în care s-a discutat îndelung, pe toate căile de comunicare, între membrii corpului medical, sau între populaţie și medici, sesiunile de boli infecţioase, pneumologie aduc în faţă datele concrete ale experienţei specialiștilor în managementul infecţiei cu SARS-CoV-2.

Nu în ultimul rând, afectarea diferitelor specialităţi de această pandemie va fi dezbătută în sesiuni speciale, inclusiv dedicate medicinei de familie, suport general al pacienţilor cu COVID-19.

Și pentru că în afară de COVID-19 există și alte probleme medicale, acestea vor fi dezbătute în sesiuni multidisciplinare care vor aborda: boli rare în hematologie, implicaţii hematologice în sarcină și la nou-născut, patologie ginecologică, cancer tiroidian, epilepsie, utilizarea corticoterapiei sau afecţiuni frecvente în gastroenterologie.

Sesiunea de psihologie va completa anul acesta portofoliul conferinţei CMMB, aducând în faţă o problemă importantă nu doar în pandemie, burnoutul la cadrele medicale.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe