Newsflash
Știri

Concurs pentru postul de președinte ANMDMR

de L. Budin - feb. 2 2022
Concurs pentru postul de președinte ANMDMR

Dosarele de înscriere se vor depune până pe 4 februarie, la sediul Ministerului Sănătății, iar proba scrisă a concursului va avea loc pe 16 februarie.

Ministerul Sănătăţii organizează concurs pentru ocuparea postului de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), informează Agerpres.

anmdmr
Sursă: Facebook Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale

 

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 16 februarie, iar cea de interviu - pe 23 februarie.

Candidaţii trebuie să aibă cetăţenia română şi/sau cetăţenie a altor state membre ale Uniunii Europene şi/sau a statelor aparţinând Spaţiului Economic European şi domiciliul în România, să cunoască limba română, să fie absolvenţi de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-una din specializările medicină, farmacie; să fie absolvenţi de studii universitare de master în specialitatea studiilor necesare ocupării postului sau cu diplomă echivalentă; să aibă studii universitare de doctorat în specialitatea studiilor.

Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale este instituţie publică aflată în subordinea Ministerului Sănătăţii și este autoritatea naţională competentă în domeniul medicamentului de uz uman, dispozitivelor medicale şi evaluării tehnologiilor medicale.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe