Newsflash
Știri

Ambulatoriul Spitalului Orășenesc Gura Humorului va fi dezvoltat prin PNRR

de Florentina Ionescu - ian. 20 2023
Ambulatoriul Spitalului Orășenesc Gura Humorului va fi dezvoltat prin PNRR

Asociația ATI din Timișoara anunță că ambulatoriul de specialitate al Spitalului Orășenesc Gura Humorului va fi dezvoltat prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Spitalul Orășenesc Gura Humorului se află printre cele 55 de unități sanitare selectate de Ministerul Sănătății, proiectul acestuia a fost evaluat cu 83 de puncte, solicitând un buget de 8.612177,87 lei fără TVA prin PNRR. 

medicina familiei

Suma de 956908,65 lei fără TVA urmează să fie asigurată prin cofinanțare, se arată pe pagina oficială de Facebook a Asociația pentru ATI „Aurel Mogoșeanu” din Timișoara, o organizație nonguvernamentală.

Ministerul Sănătății a anunțat săptămâna trecută că în perioada imediat următoare se vor semna contractele de finanțare cu beneficiarii, iar din primăvara acestui an să înceapă lucrările de execuție la ambulatoriul de specialitate al Spitalului Orășenesc Gura Humorului.

„Mulțumim ministrului Alexandru Rafila și echipei sale pentru ghidurile ușor de accesat, proiectele simplu de înteles și birocratia redusă! Pentru prima dată, Ministerul Sănătăţii a răspuns la telefon și a fost prompt în orice solicitare am avut!”, se arată pe aceeași pagină oficială.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe