Newsflash
Știri

Contractul pentru dotarea ambulatoriului spitalului din Vânju Mare a fost semnat

de Florentina Ionescu - mar. 6 2023
Contractul pentru dotarea ambulatoriului spitalului din Vânju Mare a fost semnat

Consiliul Județean Mehedinți a anunțat recent că a fost semnat contractul pentru dotarea ambulatoriului spitalului din Vânju Mare.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat vineri, 3 martie, la Ministerul Sănătății, contractul de finanțare pentru obiectivul „Înființare și dotare ambulatoriu în cadrul secției externe a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, situat în orașul Vânju Mare”, în valoare de 5,8 milioane lei. 

cj mehedinti semnare contract2

Finanțarea provine din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), iar 1,8 milioane lei reprezintă contribuția proprie a Consiliului Județean Mehedinți, potrivit anunțului publicat pe pagina oficială de Facebook a Consiliul Județean Mehedinți.

În cadrul proiectului se vor achiziționa aparatură și echipamente medicale pentru cabinetele ambulatorii de medicină internă, obstetrică - ginecologie, chirurgie generală și radiologie. 

cj mehedinti semnare contract1

„Le mulțumesc domnului ministru, Alexandru Rafila și secretarului de stat, Alexandru Rogobete, pentru susținerea acestui proiect care completează investițiile aflate deja în implementare la clădirea fostului Spital Vânju Mare, pentru care, de asemenea, Consiliul Județean Mehedinți a primit sprijin financiar de la Ministerul Sănătății”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe