Newsflash
Știri

Alexandru Rafila a vizitat Spitalul Municipal din Sighetu Marmaţiei

de Dorina Novac - mar. 1 2023
Alexandru Rafila a vizitat Spitalul Municipal din Sighetu Marmaţiei

Ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, a efectuat marți, 1 martie, o vizită la Spitalul municipal Sighetu Marmației.

În cadrul vizitei de lucru, Alexandru Rafila s-a întâlnit cu personalul medical pentru a discuta atât despre problemele spitalului, cât şi despre cele ale sistemului de sănătate în general.

Alexandru Rafila MS

„Vizita a continuat la secțiile de Boli infecțioase și Chirurgie, unde pacienții și personalul medical au avut posibilitatea să pună întrebări Ministrului. Acesta s-a arătat plăcut impresionat de calitatea umană și profesională a personalului medical, de buna colaborare între autoritățile locale și managerul spitalului, însă a recunoscut că o unitate spitalicească atât de veche, care deservește un număr atât de mare de locuitori, are urgentă nevoie de sprijin pentru a interveni la reabilitarea clădirilor și la dotarea lor”, au precizat reprezentanții Primăriei Sighetu Marmaţiei.

Rfila ms

Alexandru Rafila a dat asigurări că Spitalul Sighetu Marmației se va număra printre unităţile medicale din ţară care vor beneficia de fonduri din partea Ministerului Sănătății.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe