Newsflash
Imagine campanie proprie
Cultură

Cadou de Mărțișor: Aproape 300 de bijuterii vor fi scoase la licitație

de Florentina Ionescu - feb. 15 2022
Cadou de Mărțișor: Aproape 300 de bijuterii vor fi scoase la licitație

Dacă sunteți în căutarea unor bijuterii aparte, casa de licitații Artmark organizează în 24 februarie „Licitația de Mărțișor – Bijuterii”.

O colecție de aproximativ 300 de bijuterii, pregătite pentru a fi oferite cadou cu ocazia sărbătorilor iubirii – 14 și 24 februarie, 1 și 8 Martie, este scoasă la licitație în cadrul unui eveniment dedicat Mărțișorului – Licitația de Bijuterii, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

Expozitia de Martisor - Bijuterii
Expozitia de Martisor - Bijuterii

Astfel, iubitoarele accesoriilor de lux, precum și domnii care își permit să ofere un dar de colecție pot alege bijuterii-statement ce au o valoare pe măsura unui cadou care să impresioneze. Prețul acestora de pornire variază între 100 de euro și 10.000 de euro, după bugetul de dragoste implicat.

Licitația de Mărțișor – Bijuterii reprezintă, pe de o parte, o sursă de inspirație pentru cei care sunt în căutarea unor cadouri de excepție, însoțite de certificate de autenticitate, într-o perioadă în care sunt la mare căutare darurile speciale, dar și o alternativă antrenantă –  și cu siguranță mai ieftină – în fața clasicelor magazine, spun reprezentanții Artmark.

Colecția „bijuterii-inimă”

Între cele mai deosebite și impresionante piese, din cadrul licitației care va avea loc de Ziua tradițională a iubirii la români – Dragobete, 24 februarie, se remarcă colecția de „bijuterii-inimă”. Accesoriile-simbol pentru această perioadă sunt realizate din materiale prețioase și ornate cu cele mai rare pietre – diamante, smaralde, perle sau safire. 

Lant cu pandantiv Igor Carl Faberge din aur, decorat cu email, un safir, perle si diamante
Lant cu pandantiv Igor Carl Faberge din aur, decorat cu email, un safir, perle si diamante

 

Exemplu este lanțul cu pandantiv din aur alb, ornat cu smarald-inimă, anturat de diamante, care are prețul de pornire de 800 de euro, dar și perechea de cercei din aur, decorată cu topaze în formă de inimă și diamante, ce au prețul de pornire de doar 300 de euro, alături de inelul din aur alb, decorat cu turmalină în formă de inimă și diamante, care va porni în licitație de la prețul de 500 de euro, dar și de pandantivul din aur alb, în formă de inimă, pavat cu diamante, ce are un preț de pornire de doar 200 de euro.

O impresionantă apariție este și lanțul cu pandantiv Igor Carl Fabergé. Bijuteria din aur este decorată cu email, un safir, perle și diamante, și are prețul de pornire de 1.000 de euro. 

Inel din aur alb, decorat cu acvamarin si diamante
Inel din aur alb, decorat cu acvamarin si diamante

Puteți proba bijuteriile

Casa Artmark oferă și posibilitatea probării bijuteriilor, care se află în expoziție la Palatul Cesianu-Racoviță. Pentru acele bijuterii ce se adjudecă pentru sume importante, Casa de Licitație oferă posibilitatea participanților la licitațiile de bijuterii, inclusiv la evenimentul din 24 februarie, să achite cu plata în rate, pe o perioadă de cel mult 12 luni.

La Licitația de Mărțișor - Bijuterii se va putea participa doar prin telefon sau online, fie înregistrând pe artmark.ro o ofertă scrisă prealabilă, fie deschizând un cont online și participând la licitație online prin platforma Artmark Live.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe