Newsflash
Cultură

Concurs organizat de Artmark: puteți câștiga o hartă istorică

de Florentina Ionescu - ian. 23 2024
Concurs organizat de Artmark: puteți câștiga o hartă istorică

Casa de licitații Artmark organizează în această perioadă un mic concurs în care pune la bătaie o hartă istorică.

Anul acesta, la Palatul Cesianu-Racoviță, este sărbătorită Mica Unire (24 ianuarie – Unirea Principatelor Române) cu o expoziție intitulată „Bijuteriile Reginei”, care se întinde pe mai multe zile. 

Astfel, în perioada 23-28 ianuarie, sunt expuse în Galeriile Artmark piese deosebit de rare care au aparținut familiei regale și care valorează sute de mii de euro. 

Vizitatorii pot câștiga o hartă istorică

În luna în care țara noastră sărbătorește 165 de ani de la Unirea Principatelor Române, Casa de Licitații A10 by Artmark oferă vizitatorilor șansa de a începe o colecție de obiecte istorice cu un exemplar al hărții României Mari, imprimată la Institutul Cartografic Unirea, de la Brașov, în anul 1921. 

Cei care își fac un cont pe artmark.ro până la data de 30 ianuarie a.c. pot câștiga această hartă, expusă în perioada 23-31 ianuarie în galeria Palatului Cesianu-Racoviță (str. C.A. Rosetti nr. 5), în cadrul expoziției „Bijuteriile Reginei”.

Câștigătorul va fi anunțat la finalul zilei de 31 ianuarie. 

Un cont pe artmark.ro vă oferă acces la ultimele știri despre expozițiile găzduite de Palatul Cesianu-Racoviță, informații despre promoțiile din magazinul Dependent de Artă – cel mai mare magazin de artă din România –, precum și acces la licitațiile organizate de A10 by Artmark.


Notă autor:

Sursa foto: Artmark

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe