Newsflash
ACTUALITATE Știri

Bază ultramodernă de recuperare medicală, inaugurată în județul Buzău

de Magdalena Tănăsescu - feb. 16 2024
Bază ultramodernă de recuperare medicală, inaugurată în județul Buzău

În curtea Spitalului Smeeni din judeţul Buzău a fost construită o bază ultramodernă de recuperare medicală, care va oferi sprijin unei palete largi de pacienţi.

Este vorba de amenajarea unui nou corp de clădire, dotat cu aparatură medicală de ultimă generaţie, inclusiv un bazin pentru terapie.

 

Valoarea totală a proiectului se ridică la 3 milioane de euro, iar lucrările au fost realizate în doar un an, cu ajutorul fondurilor europene.

„Ne bucurăm de demararea activităţii acestei noi baze de tratament. Beneficiarii sunt pacienţii care au nevoie de recuperare medicală post-operatorie, accidente, fracturi, pacienţi cu fracturi osteoarticulare, pacienţi neurologici, după operaţie, pacienţi care vor să îşi întreţină starea de sănătate. Este unică pentru că are hidroterapie, ceea ce nu are niciun ambulator de recuperare medicală, are tipuri de proceduri ce nu există în judeţul Buzău. Lista noastră de aşteptare este foarte mare...Pentru acei pacienţi care pot beneficia de două ori pe an câte 10 zile prin Casa de Sănătate, patru proceduri sunt gratuite. Când au nevoie de mai multe proceduri, există pachete avantajoase”, a declarat managerul Spitalului Smeeni, Marilena Dobrescu, citată de Agerpres

Spitalul Smeeni din judeţul Buzău a fost propus în anul 2010 pentru desfiinţare, însă noile investiţii făcute în infrastructură au determinat inclusiv atragerea de cadre medicale noi. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe