Newsflash

Conf. dr. Vitalie TEODORU


Rădăcini pascale

de Conf. dr. Vitalie TEODORU - mai 10, 2013

Cea mai importantă sărbătoare a creştinităţii este evocată, urmărind consemnările evangheliştilor, dar şi obiceiuri din diverse ţări, de conf. dr. Vitalie Teodoru.

Mulţumesc, Atena!

de Conf. dr. Vitalie TEODORU - mar. 22, 2013

Patria lui Hipocrate din Cos era firesc să aibă şi prima şcoală superioară medicală din Balcani. Despre programele de învăţământ ale Facultăţii de Medicină din Atena aflăm din articolul conf. dr. Vitalie Teodoru.

Sub ocrotirea dealului Wawel

de Conf. dr. Vitalie TEODORU - sept. 4, 2012

Despre Universitatea Jagelloniană, înfiinţată în 1364, s-ar putea scrie… o bibliotecă întreagă. Facultatea de Medicină – una din cele trei cu care venerabila instituţie academică din Cracovia a debutat – este una performantă şi în prezent, conform indicatorilor scientometrici. Mai multe detalii despre oraşul de pe malul Vistulei şi despre celebra sa universitate, ne oferă dl conf. dr. Vitalie Teodoru.

 

Oaspete la Universitatea din Debreţin

de Conf. dr. Vitalie TEODORU - iun. 21, 2012

Cu o istorie de 650 de ani, Debreţin este al doilea oraş ca mărime din Ungaria. Viaţa culturală, economică şi universitară a vecinilor noştri – cu accent pe Facultatea de Medicină, veche de aproape 100 de ani – este prezentată de dl conf. dr. Vitalie Teodoru.

 

Istoria Bibliotecii ASTRA

de Conf. dr. Vitalie TEODORU - mai 2, 2012

O vizită la Biblioteca ASTRA din Sibiu îi prilejuieşte dlui conf. dr. Vitalie Teodoru o evocare a bogatei istorii a acestui renumit aşezământ de cultură.

 

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe