Newsflash

Prof. dr. Valeriu RUSU


Din link în link am ajuns la „internetul după ureche“

de Prof. dr. Valeriu RUSU - iun. 14, 2013

Prof. dr. Valeriu Rusu recenzează cartea „50 de idei geniale care au schimbat lumea“ publicată de John Farndon (apărută în traducere şi la o editură românească). Profesorul Rusu insistă, în calitatea sa de recenzent, asupra uneia dintre cele 50 de idei: internetul, o adevărată modă în culegerea informaţiilor medicale: peste 65% din pacienţii francezi, de exemplu, apelează la această „bibliotecă virtuală“.

Traducători şi personaje fabuloase

de Prof. dr. Valeriu RUSU - apr. 3, 2013

Traducerea ştiinţifică trebuie să aibă stil şi să fie exactă în echivalarea termenilor. Un bun exemplu în acest sens prezintă prof. dr. Valeriu Rusu, în cadrul rubricii Lexis: Dicţionar francez-român pentru traducători.

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe