Newsflash
Știri

ASSMB și UNICEF, mesagerii lui Moș Crăciun pentru copiii din spitale

de Dorina Novac - dec. 23 2022
ASSMB și UNICEF, mesagerii lui Moș Crăciun pentru copiii din spitale

ASSMB și UNICEF și-au unit forțele pentru a putea aduce puțin din magia sărbătorilor copiilor care își vor petrece Crăciunul internați în cinci spitale din București.

ASSMB-UNICEF

„În acest an, ASSMB și UNICEF și-au unit forțele pentru a putea aduce puțin din magia sărbătorilor copiilor care își vor petrece Crăciunul internați în cinci importante spitale bucureștene – Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, Spitalul de Psihiatrie Titan Dr. Constantin Gorgos, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale Dr. Victor Babeș, Spitalul Clinic Colentina și Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia”, se arată într-un comunicat.

Citește și: Campanie de prevenire a corupției în spitalele administrate de ASSMB

Daruri au primit și elevii de la Școala Gimnazială „Uruguay”, instituție de învățământ UNESCO, unde sunt școlarizați și câteva zeci de copii refugiați din Ucraina.

copii spitale

„Nu mai puțin de 1.000 de kituri-cadou au fost pregătite cu grijă pentru a-i bucura pe cei mici, iar timp de două zile mesagerii lui Moș Crăciun au alergat neobosit pentru a putea ajunge la fiecare dintre ei. Rucsacurile oferite conțin jucării și alte câteva mici obiecte utile care să îi bucure și să îi ajute în fiecare zi”, transmite ASSMB.

Special pentru copiii ucraineni, kiturile au inclus o broșură realizată de UNICEF și USAID, în limba ucraineană, concepută astfel încât să le fie sprijin în situații de urgență.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe