Newsflash
ACTUALITATE Știri

ASSMB îi îi felicită pe cei 157 de medici stomatologi din Rețeaua de Medicină Școlară

de Florentina Ionescu - feb. 9 2024
ASSMB îi îi felicită pe cei 157 de medici stomatologi din Rețeaua de Medicină Școlară

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București a postat un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Stomatologului, marcată la 9 februarie.

Ziua Internațională a Stomatologului este celebrată cu scopul de a promova importanța sănătății dentare și a serviciilor stomatologice, dar și pentru a încuraja oamenii să ia măsuri în vederea îmbunătățirii și protejării sănătății orale, se arată pe pagina de Facebook a ASSMB: 

„Cu această ocazie îi felicităm pe cei 157 de medici stomatologi din Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB pentru grija și profesionalismul cu care își desfășoară activitatea zi de zi pentru asigurarea unor zâmbete sănătoase elevilor și studenților din unitățile de învățământ de stat din  Municipiul București.”

Citiți și: Ziua Mondială a Stomatologului: femeile zâmbesc de 62 de ori pe zi, bărbații doar de 8 

Eforturile depuse pentru asigurarea sănătății dentare a tinerilor se materializează printr-o îmbunătățire constantă a serviciilor și tratamentelor stomatologice oferite, precum și adaptarea continuă la nevoile și provocările cotidiene, au transmis reprezentanții instituției. 

„În această zi specială, felicităm medicii stomatologi din rețeaua școlară pentru munca nobilă depusă cu scopul asigurării unor zâmbete frumoase și a unor dinți sănătoși copiilor noștri! Această profesie dificilă și, totodată, atât de importantă, necesită multă atenție, acuratețe și răbdare, scopul final fiind sănătatea viitoarelor generații”, spune dr. Oana Coriu, medic stomatolog.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe