Newsflash
Hi-tech & Gadgets

Aplicație de mobil pentru beneficiile angajaților, adaptată contextului pandemic

de Florentina Ionescu - ian. 19 2022
Aplicație de mobil pentru beneficiile angajaților, adaptată contextului pandemic

Recent s-a lansat la noi o aplicație mobilă de beneficii flexibile pentru angajați, care introduce o categorie adaptată contextului sanitar actual.

În condițiile noilor modele de lucru impuse de pandemia de COVID-19, companiile încearcă să găsească soluții pentru retenția angajaților. 

Gestionarea smart a diabetului zaharat 

În acest context, a fost lansată prima aplicație mobilă de beneficii flexibile de unde utilizatorii își pot achiziționa mai ușor beneficiile dorite cu bugetele primite de la angajatori. 

aplicatie mobil wellness lucru de acasa job angajator beneficii
Fotografie creată de Andrea Piacquadio, de la Pexels

Soluția Benefit face parte din ecosistemul Edenred România și reprezintă o platformă simplu de utilizat pentru gestionarea flexibilă a beneficiilor pentru angajați, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

Aplicație mobilă pentru persoanele cu deficiențe de vedere, implementată în Sectorul 1 

Utilizatorii Benefit își pot alege beneficiile de la job dintr-o paletă variată de beneficii, accesând platforma online benefitsystems.ro, alături de noua aplicație mobilă, disponibilă deja în versiunea pentru Android, arată sursa citată.

Adaptându-și, astfel, portofoliul de produse și servicii la contextul actual, compania introduce o nouă secțiune pentru angajați, Wellbeing by SanoPass, ce include cinci categorii: Fitness, Medical, Mental Health, Telemedicină și Nutriţie.

Beneficiile oferite în parteneriat cu SanoPass, platforma care conectează și digitalizează toate serviciile de Wellbeing, vor continua să fie folosite de utilizatorii Benefit odată ce situația sanitară va permite revenirea la normalitate. 

Benefit App - beneficii flexibile

În plus, pentru încurajarea accesării serviciilor de fitness, platforma românească de wellbeing a pus la dispoziție o serie de abonamente cu acces gratuit la sală pentru toți utilizatorii platformei Benefit, arată reprezentanții Edenred România și Benefit. 

Benefit App - oferte speciale

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe