Newsflash
Apariții editoriale

Apariții editoriale

de - apr. 10 2020
Apariții editoriale

Au apărut noi numere ale revistelor Ginecologia.ro și ORL.ro.

Endometrioza – diagnostic și management

Cea mai recentă ediţie a Ginecologia.ro* abordează, în principal, o patologie cu multiple implicaţii sociale și de sănătate – endometrioza. Acestei afecţiuni, autorii i-au alocat patru articole complexe și foarte riguros documentate. La secţiunea „Obstetrică”, una dintre lucrările prezentate  se referă la trombofilia ereditară și complicaţiile obstetricale mediate de placentă, în timp ce la rubrica „Interdisciplinare”, autorii se ocupă de tratamentul leziunilor dentare cervicale în sarcină. În practica de medicină dentară, specialiștii se confruntă frecvent cu necesitatea tratamentelor stomatologice la femeia însărcinată.

Patologia bazei de craniu

Primul număr din acest an al revistei ORL.ro* este dedicat unei supraspecializări a oreliștilor și neurochirurgilor deopotrivă, și anume patologia bazei de craniu cu origini în sfera ORL. „Ne propunem ca articolele și rezumatele Forumului ORL.ro, eveniment ce s-a desfășurat la București, în 6 și 7 martie, să vă reţină atenţia, pentru că ele reflectă posibilităţile medicinei românești și internaţionale în această patologie de graniţă”, menţionează în editorial conf. dr. Mădălina Georgescu, redactorul-șef al publicaţiei.

*Reviste creditate cu 10 puncte EMC la abonare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe