Newsflash
ACTUALITATE Știri

Ambulatoriul de la Spitalul „Dr. Victor Babeș” va fi modernizat

de Magdalena Tănăsescu - apr. 22 2024
Ambulatoriul de la Spitalul „Dr. Victor Babeș” va fi modernizat

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București a demarat procedura de licitație deschisă care vizează dezvoltarea infrastructurii medicale ambulatorie în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Dr. Victor Babeș”.

Finanțarea proiectului are o valoare totală de 3,53 milioane de lei și este asigurată prin PNRR și de la bugetul local al Primăriei Municipiului București.

 

„Obiectivul general îl constituie îmbunătățirea calității serviciilor medicale furnizate populației, creșterea eficienței, promptitudinii și diversificării acestora în scopul îmbunătățirii satisfacției pacienților”, precizează ASSMB într-un comunicat.

 

Licitația deschisă se derulează online, prin mijloace exclusiv electronice, documentația de atribuire putând fi descărcată din SEAP, conform anunțului de participare nr. CN1067874/17.04.2024.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe