Newsflash
Știri

Actrița Maia Morgenstern are COVID-19

de Florentina Ionescu - nov. 9 2021
Actrița Maia Morgenstern are COVID-19

Maia Morgenstern a dezvăluit că a fost confirmată cu COVID-19 și, din acest, motiv a anulat spectacolele pentru a nu infecta alți colegi, parteneri de scenă și de muncă.

Pe o rețea socială, actrița a postat un lung mesaj ieri, cu mottoul „Nu vreau să devin o povară!”. Confirmată recent cu COVID-19, Maia Morgenstern spune că a acționat în consecință: 

„În toată această perioadă am respectat toate regulile impuse, am urmat sfaturile specialiștilor de a mă proteja de boală, prin toate mijloacele cunoscute. Fără fanfaronadă, fără propagandă, fără surle și trâmbițe, fără a jigni sau agresa pe nimeni. Nu vreau să vă fiu o povară. Tot în această perioadă am făcut zeci și zeci de teste. Mai ales în ultimele 2...3 luni”.

Maia Morgenstern si Crala Teaha în Ce-i aia apa verde pe cerul gurii
Maia Morgenstern (stânga)

Totodată, aceasta a subliniat că, prin natura profesiei sale, călătorește mult, este expusă multor riscuri.

„O dată la două zile sau în fiecare zi, dacă am spectacol sau filmare, făceam (și voi face!) test rapid. Certificat, necertificat, documente de orice culoare...eu fac, făceam și voi face test. Desigur, mulți râdeau de mine....și vor mai râde. Nu-i nimic, nu vreau să le fiu o povară. Și a fost așa: M-am testat alaltăieri, negativ. M-am testat ieri, negativ. M-am testat și astăzi [ieri n.red.] (pentru că urma să am spectacol): POZITIV. Evident, am anulat totul. Evident, m-am prezentat la medic din primul moment”, a detaliat actrița pe pagina sa oficială.

În încheierea mesajului, Maia Morgenstern a ținut să le mulțumească medicilor și asistentelor și a explicat că a urmat cu sfințenie tratamentul prescris:

„Cred că am evitat o tragedie. Aș fi putut infecta la rândul meu alți și alți colegi, parteneri de scenă, de muncă. Evident, am urmat cu sfințenie tratamentul prescris. E modul meu de a incerca să scutesc oamenii din jurul meu de povara și spectacolul cumplit al unei forme grave de boală. Felul meu de a spune: mulțumesc, domnilor și doamnelor doctor, asistente și asistenți, personal medical. Prețuiesc enorm efortul vostru!”. 

postare maia morgenstern

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe