Newsflash
Știri

Întâlnire regională a asistenților medicali din România

de Florentina Ionescu - apr. 13 2023
Întâlnire regională a asistenților medicali din România

Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România a oferit informații despre o întâlnire regională care a avut loc la începutul acestei luni.

Cea de-a treia întâlnire regională din cadrul proiectului „Program de leadership în îngrijiri medicale pentru directori de îngrijiri și asistenți șefi” s-a desfășurat în perioada 7-8 aprilie 2023, la Poiana Brașov. 

Scutiri indirecte de TVA pentru organizaţiile non-profit care construiesc sau reabilitează spitale 

intalnire regionala oamgmamr

Atelierul acesta a reunit 14 asistenți șefi și directori de îngrijiri din județele Alba, Brașov, Mureș și Sibiu, „care au răspuns provocării noastre de a cunoaște colegi noi, din alte spitale, de a împărtăși experiența lor și de a forma noi legături”, spun reprezentanții Ordinului Asistenților Medicali din România într-o postare făcută pe o rețea socială.

Într-un cadru informal, au avut loc discuții libere pe tema leadershipului în domeniul îngrijirilor medicale, iar participanții au fost invitați să identifice probleme de leadership și să găsească soluții astfel încât, în final, toate acestea să contribuie la creșterea calității actului medical și a îngrijirilor acordate pacienților. 

Alexandru Rafila: Investiţiile în sectorul sanitar vor intra în linie dreaptă 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe