Newsflash
REUNIUNI

Încep înscrierile pentru Primăvara Dermatologică Ieșeană 2023

de Florentina Ionescu - ian. 23 2023
Încep înscrierile pentru Primăvara Dermatologică Ieșeană 2023

Evenimentul „Primăvara Dermatologică Ieșeană" (PDI) se află anul acesta la cea de-a XII-a ediție.

Prof. dr. Daciana Brănişteanu, președintele PDI, își invită colegii să se înscrie la această ediție a manifestării științifice. Aceasta a subliniat că încă de la prima ediție, PDI și-a câștigat, prin originalitatea conceptului și elitismul informației științifice, poziția de lider în peisajul dermatologic românesc. 

primavara dermatologica ieseana 2023

„Suntem onorați și fericiți să vă anunțăm că înscrierile pentru Primăvara Dermatologică Ieșeană (PDI) 2023 sunt deschise! Aflată la cea de-a XII-a ediție, Primăvara Dermatologică Ieșeană promovează interdisciplinaritatea în dermatologie încă de la prima sa ediție, în 2012, câștigându-și, prin originalitatea conceptului și elitismul informației științifice poziția de lider în peisajul dermatologic românesc”, a scris prof. dr. Daciana Elena Brănişteanu în anunțul făcut pe pagina oficială a evenimentului.

Și în acest an medicii dermatologi sunt așteptați la Hotelul Internațional din Iași, în perioada 24 - 30 aprilie să dezbată alături de reputați lectori naționali și internaționali cele mai noi și mai impactante subiecte de dermatologie medicală, de dermatoalergologie, de chirurgie dermatologică, de dermatopediatrie și dermatocosmetologie.

Înscrierile sunt disponibile pe site-ul www.pdi.ro.

Dialog constructiv

„Elitismul incontestabil al PDI este rezultatul muncii în echipă al familiei de lectori ai conferinței, care pregătesc cu entuziasm, cu dăruire și înalt profesionalism peste 100 de cursuri, prelegeri ȘI workshopuri menite să alinieze dermatologia românească standardelor internaționale. Cu siguranță, cheia succesului PDI este asigurată de dialogul constructiv și armonios dintre participanți și lectori, ceea ce garantează un transfer dinamic de experiența medicală în ambele sensuri, desigur în folosul pacienților”, a adăugat prof. univ. dr. Daciana Elena Brănişteanu, preşedintele reuniunii Primăvara Dermatologică Ieșeană și totodată preşedinte al Asociației Dermatologilor din Moldova (ADEM).

Cele mai noi cuceriri ale cercetării științifice sunt diseminate în rândul colegilor practicieni într-o manieră modernă, plăcută și ușor de asimilat, grație calităților excepționale ale speakerilor consacrați ai PDI. Astfel, educația medicală continuă în rândul medicilor devine din obligație o plăcere și un prilej de a reîntâlni prieteni și mentori, dar și de a dezvolta noi colaborări profesionale, a subliniat prof. dr. Daciana Brănişteanu (foto). 

daciana1

PDI creează o scenă de neegalat pentru dialogul între generații, studenții, rezidenții, medicii specialiști, asistenții medicali, farmaciștii și cadrele didactice reputate atât din Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, cât și din universitățile medicale din țară, întâlnindu-se într-o atmosferă de lucru, dublată de prietenie și respect reciproc.

PDI construiește punți între specialitățile medicale, pacienții reușind să beneficieze de îngrijirea atentă și performanță a unor echipe interdisciplinare.

„Partenerii noștri din industria farmaceutică aduc pe scena PDI rezultatele celor mai noi cercetări științifice în domenii strategice ale dermatologiei, contribund la progresul continuu al dermatologiei și al medicinei în general. Acestea sunt doar câteva argumente pentru care vă invităm să treceți în calendarul dumneavoastră PDI ca o conferință la care să participați în număr cât mai mare. Noi, Comitetul de organizare, vă promitem o experiență medicală excepțională, greu de egalat!”, a conchis președintele PDI în mesajul său.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe