Newsflash
ACTUALITATE Internaționale

Ziua Internațională a Prieteniei a fost marcată la 30 iulie

de Florentina Ionescu - iul. 31 2023
Ziua Internațională a Prieteniei a fost marcată la 30 iulie

Cei de la Statista.com au realizat, de Ziua Internațională a Prieteniei, un infografic cu țările unde a fi sociabil reprezintă o prioritate.

Ziua Internațională a Prieteniei (International Friendship Day) este celebrată la 30 iulie. Pentru a marca această zi, site-ul Statista a analizat datele dintr-un sondaj de opinie pentru a vedea acele țări unde „a socializa” este considerată adesea un hobby în diverse țări din întreaga lume. 

După cum arată infograficul de mai jos, germanii, danezii și spaniolii sunt printre popoarele cu cea mai mare probabilitate de a considera petrecerea timpului cu alte persoane una dintre activitățile lor preferate. La polul opus, respondenții din Statele Unite ale Americii și din zonele urbane ale Indiei au fost mai puțin predispuși să ia în considerare petrecerea timpului cu alte persoane (socializarea) ca unul dintre hobby-urile lor de top. 

Citiți și: Dr. Daniela Ștefănescu descrie prietenii săi necuvântători: „Minunile sufletului meu” 

Dr. Daciana Toma, despre prietenii săi necuvântători: „Sunt trei suflețele care ne umplu de bucurie” 


Notă autor:

Fotografie de la Elina Fairytale: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/impreuna-expresie-faciala-parc-afec-iune-4834142/

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe