Newsflash
Știri

Valergiu Gheorghiță: continuă vaccinarea cu produsul AstraZeneca

de L. Budin - apr. 8 2021
Valergiu Gheorghiță: continuă vaccinarea cu produsul AstraZeneca

În România, vaccinarea împotriva COVID-19 cu produsul AstraZeneca va continua, pentru toate grupele de vârstă, a anunţat Valeriu Gheorghiță.

Într-o conferință de presă, Valeriu Gheorghiță, preşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), a declarat că, în țară, este foarte important ca vaccinarea să se realizeze cu toate produsele, deci și cu cel al companiei AstraZeneca, relatează Agerpres

Valeriu Gheorghita

Având în vedere contextul epidemiologic din România, este foarte important să continuăm vaccinarea împotriva COVID-19 cu toate produsele vaccinale şi la parametri cât mai ridicaţi”, a precizat Valeriu Gheorghiţă.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe