Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Andrei Baciu a vorbit cu medicii de familie despre vaccinarea anti-COVID

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 10 martie 2022, ora 09:43

Preşedintele CNCAV, Andrei Baciu, a discutat, miercuri, cu reprezentanții medicilor de familie despre integrarea activităţii de vaccinare anti-COVID în Programul Ministerului Sănătăţii.

Andrei Baciu

„Împreună cu colega mea, secretar de stat Adriana Pistol, am avut azi o ședință cu reprezentanții medicilor de familie despre integrarea activității de vaccinare anti-COVID-19 în Programul de Vaccinare al Ministerului Sănătății”, a scris, într-o postare pe Facebook, Andrei Baciu.

Citește și: Andrei Baciu: 3.177 de medici de familie vaccinează în toată țara

Acesta a precizat că misiunea Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea (CNCAV) se va încheia în săptămânile viitoare, iar mai departe vaccinarea împotriva COVID-19 se va face la cabinetele medicilor de familie.

„În calitate de președinte al CNCAV, le-am spus colegilor medici de familie că le apreciez munca extraordinară legată de vaccinarea anti-COVID-19, care a început în cabinetele lor pe 4 mai anul trecut și a dus până acum la vaccinarea a peste 1,1 milioane de români. I-am asigurat de asemenea de sprijinul Ministerului Sănătății pentru ca vaccinarea să se desfășoare în continuare așa cum trebuie”, a mai transmis Andrei Baciu.  

Etichete: vaccinarea impotriva COVID-19 cabinetele medicilor de familie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC