Newsflash
Imagine campanie proprie
Internaționale

Un nou sistem de monitorizare glicemică

de Dr. Diana Andronache - oct. 16 2020
Un nou sistem de monitorizare glicemică

A fost aprobată pentru utilizare în Europa o nouă versiune a unui sistem inovativ de monitorizare a valorilor glicemice.

FreeStyle Libre 3 dispune de un senzor care este purtat la nivelul braţului, în partea posterioară, și care este cu 70% mai subţire decât versiunea anterioară, FreeStyle Llibre 2.

Monitorizarea glicemică este transmisă către o aplicaţie instalată pe smartphone-ul pacientului, fiind disponibilă opţiunea de a afișa atât istoricul, cât și tendinţa statusului glicemic.

Noua versiune are avantajul de a elimina necesitatea scanării senzorului cu un dispozitiv separat pentru aflarea rezultatelor.

Un alt aspect pozitiv constă în păstrarea alarmelor, opţionale, care avertizează atunci când valorile glicemiei sunt prea ridicate sau prea scăzute.


Notă autor:

*https://www.medscape.com/viewarticle/938450

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe