Newsflash
Știri

UMF Timișoara acordă titlul de Doctor Honoris Causa prof. dr. Rodica Pop-Bușui

de Florentina Ionescu - mai 23 2022
UMF Timișoara acordă titlul de Doctor Honoris Causa prof. dr. Rodica Pop-Bușui

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara a anunțat că astăzi are loc ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa doamnei prof. dr Rodica Pop-Bușui.

Prof. dr. Rodica Pop-Bușui este președinte ales Medicină și Știință, în Asociația Americană de Diabet. De asemenea, prof. dr. Rodica Pop-Bușui este Director asociat pentru cercetare clinică mentorat și dezvoltare și vicepreședinte al Departamentului de Cercetare Clinică-Medicină Internă din cadrul Universității Michigan. 

rodica-pop-busui-facebook-neurodiab

Acordarea titlului de Doctor Honoris Causa va avea loc astăzi, 23 mai, la ora 12:00, în Aula Magna a Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, a transmis rectorul acestei instituții, prof. dr. Octavian Crețu, lansând invitația pe o rețea socială

Acest eveniment este organizat în colaborare cu Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, unde prof. dr. Rodica Pop-Bușui este membru de onoare. 

Prof. dr. Rodica Pop Bușui, aleasă în boardul American Diabetes Association 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe