Newsflash
ACTUALITATE Internaționale

Tinerii din Generația Z pun sănătatea pe primul loc în 2024

de Magdalena Tănăsescu - ian. 4 2024
Tinerii din Generația Z pun sănătatea pe primul loc în 2024

Potrivit unui sondaj realizat online de CNBC, tinerii din Generația Z, respectiv cei născuți între 1996 - 2010, au trei priorități clare pentru acest an, sănătatea fiind prima dintre ele.

În cadrul sondajului, cei 5.000 de tineri participanți din SUA, Marea Britanie, India, Coreea de Sud și Brazilia au răspuns ce își propun pentru anul 2024. Astfel, cele trei mari priorități din stilul de viață sunt: 1. să rămână sănătoși; 2. să exploreze o nouă evoluție în carieră; 3. să călătorească. 

De asemenea, tinerii din generația Z doresc ca 2024 să fie un an dedicat dezvoltării personale; să le aducă noroc; să fie un an în care să se ocupe numai de ei.

În ceea ce privește obiectivele financiare, antreprenoriatul este atractiv pentru generația Z. Unul din trei participanți la sondaj a menționat că deschiderea unei afaceri ar fi cel mai bun mod de a deveni bogat.

Nu în ultimul rând, sondajul a indicat și câteva tendințe importante pentru anul viitor în materie de modă și frumusețe, precum și în folosirea rețelelor de socializare. 

În materie de vestimentație, în 2024 generația Z îți propune: să cumpere mai puține haine; să poarte mai des aceleași ținute; să facă cumpărături pe plan local; să facă economii și/sau să cumpere mai multe lucruri second-hand.

În ceea ce privește tendințele în social media pentru anul 2024, se dorește folosirea rețelelor de socializare pentru a ține legătura cu prietenii și familia, alături de utilizarea platformelor sociale pentru a fi la curent cu noutățile din modă, muzică și tehnologie.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe