Newsflash
ACTUALITATE Știri

Timișoara: Întâlnire a pacienților cu melanom și a persoanelor la risc de a dezvolta melanom

de Florentina Ionescu - ian. 9 2024
Timișoara: Întâlnire a pacienților cu melanom și a persoanelor la risc de a dezvolta melanom

Asociația de pacienți Melanom România vine cu noutăți la începutul acestui an.

Melanom România, o asociație pentru pacienți, începe anul 2024 cu o inițiativă locală a voluntarilor săi din Timișoara. Pacienții cu melanom sunt invitați așadar la o după-amiază de informare despre prevenția, diagnosticarea și tratamentul melanomului, dedicată celor care locuiesc în Timișoara și împrejurimi, se arată pe pagina de Facebook a Asociației Melanom România. 

Întâlnirea va avea loc în 26 ianuarie 2024, începând cu ora 13:45 la Clinica de Dermatologie de la Spitalul Municipal Timișoara, unde mai mulți medici voluntari vor susține prezentări și vor răspunde întrebărilor celor prezenți.

„Sunt așteptate persoanele cu risc de melanom, cât și pacienții cu melanom și familiile lor. Vă rugăm să folosiți formularul de înregistrare pentru a putea participa la întâlnire. Participarea este gratuită!”, au transmis reprezentanții asociației Melanom România. 

Formularul de înregistrare este acesta: forms.gle/Pn5JuZa4ZPkQazV7A

Programul aceste întâlniri este încă în lucru, însă pentru mai multe detalii, reveniți pe pagina Asociației Melanom România pentru actualizări referitoare la evenimentul anunțat. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe